by admin

ΝΟΥΓΚΑΤΙΝΑ

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Έδωσα τη συνταγή του Αρμενοβίλ. Δίνω τώρα και τη συνταγή για το ειδικό παντεσπάνι για τούρτες παγωτού με Αρμενοβίλ ή με οποιαδήποτε άλλη γεύση. Είναι ένα είδος παντεσπανιού που δεν φουσκώνει πολύ. Είναι λεπτό και σε σχέση με το κοινό παντεσπάνι, λίγο σφιχτό. Γι’αυτό μπορούμε εύκολα να απλώσουμε ότι παγωτό θέλουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: νουγκατίνα, παντεσπάνι, τούρτα παγωτό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr