58
Από εναρκτήριο ορεκτικό ενός μενού μέχρι σάλτσα για ρύζι ή ζυμαρικά. Υλικά 100 γρ. φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι (χύμα στο τμήμα με τα αλίπαστα, τα τουρσιά και τις ελιές αλλά και σε βαζάκια στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ), καλά στραγγισμένα 1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο (καλά στραγγισμένη από το λάδι της) 2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη 2 κουτ. σούπας αμυγδαλα λευκά τριμμένα σε σκόνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr