103
Υλικά
- κρεμμυδάκια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κοπανιστή 110 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 4 τμχ
- σκόρδο 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ενα ιδιαίτερο, πικάντικο ντιπάκι που φυλακίζει τα αρώματα και τη γεύση της πιπεριάς πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο!!!Υλικά1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη1 κ. σ. ελαιόλαδο110 γρ. κοπανιστή Μυκόνου ή καλό κατσικίσιο τυράκι3 κ. σ. γιαούρτι 1 κ. σ. χυμός λεμονιού4 πιπεριές Φλωρίνης μεγάλες1 κεφάλι σκόρδο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεση
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com