122
Τα ντολμαδάκια είναι γνωστά σε όλους μας. Τα ντολμαδάκια θαλασσινών όμως αποτελούν μια πρωτότυπη εκδοχή που δίνουν στο γνωστό ντολμά μια άλλη διάσταση.
Πώς τα τρώμε; Γιαλαντζί, (δηλαδή ψεύτικα, χωρίς κρέας) ή με κιμά. Αυγοκομμένα, ή με γιαούρτι; Ζεστά, ή κρύα! Όπως και να είναι πρόκειται για ένα νόστιμο και αρωματικό πιάτο.
Πώς τα τρώμε; Γιαλαντζί, (δηλαδή ψεύτικα, χωρίς κρέας) ή με κιμά. Αυγοκομμένα, ή με γιαούρτι; Ζεστά, ή κρύα! Όπως και να είναι πρόκειται για ένα νόστιμο και αρωματικό πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com