147
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 230 γρ
- αμύγδαλα 80 γρ
- βούτυρο 115 γρ
- ζάχαρη 580 γρ
- αυγά 4 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- κανέλα 1 κγ
- ανθόνερο 3 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- εσπεριδοειδή -
Υλικά για την ζύμη > 230 gr. σιμιγδάλι ψιλό > 80 gr. αμυγδαλόψιχα > 115 gr. βούτυρο + 3 κουταλιές της σούπας επιπλέον για το ταψί > 180 gr. ζάχαρη > 4 αυγά > 1 κάψουλα βανιλλίνη > 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα για το σιρόπι > 400 gr. ζάχαρη > 420 ml. νερό > 2-3 κουταλιές της σούπας ανθόνερο > Φλούδες εσπεριδοειδών > 1 ξυλάκι κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr