73
Υλικά
- σησαμέλαιο 2 κσ
- σπορέλαιο 2 κσ
- σόγια 2.5 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ασπρομανίταρα 6 τμχ
- κονιάκ 2 σφην
- ρούμι 2 σφην
- σάλτσα σόγιας 100 ml
- masala 1 κγ
Ένα συνοδευτικό με βάση τον πολτό σόγιας και τη μασάλα. Ιδιαίτερη γεύση αρκετά, τρώγεται ζεστό ή κρύο σαν κύριο πιάτο, συνοδευτικό ή και μεζεδάκι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr