by admin

Όλα τα μυστικά για παραδοσιακή κακαβιά και σπιτική ψαρόσουπα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

•Η κακαβιά είναι το καθημερινό φαγητό των ψαράδων στα καΐκια. Παραδοσιακά γίνεται με ό,τι βγάζει η θάλασσα,  πολύ κρεμμύδι ξερό χαραγμένο, πατάτα χοντροκομμένη, ελαιόλαδο και λεμόνι.  •Στην κακαβιά όπως και στην ψαρόσουπα, δεν σοτάρουμε τίποτα απλά βάζουμε τα υλικά στην κατσαρόλα και το λάδι στο τέλος του βρασμού. •Το καλύτερο ψάρι για κακαβιά ή ψαρόσουπα είναι το ολόφρεσκο. 
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ψαρόσουπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr