by admin

ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΠΟ ΑΒΓΟ ΧΗΝΑΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σήμερα παρουσιάζουμε άλλη μια ιδιαίτερη ομελέτα με το δεύτερο αβγό χήνας που μας είχαν προμηθεύσει με την πλούσια γεύση!Το σπέσιαλ υλικό της σημερινής συνταγής μας είναι ο καβουρμάς. Πρόκειται για ένα είδος αλλαντικού με προέλευση τη βόρεια Ελλάδα που γίνεται από διάφορα είδη κρέατος. Ο δικός μας σήμερα είναι από μείγμα χοιρινού και πρόβειου κρέατος.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: αυγά, ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com