67
Υλικά
- ασπράδι 3 τμχ
- γαλοπούλα 2 φέτ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σπανάκι 50 γρ
- τυρί του τόστ 2 φέτ
- άνηθος 1 κγ
- ψωμί πολύσπορο 2 φέτ
3 ασπράδια αβγών 2 φέτες ψητή γαλοπούλα για τοστ Ferrano Ιfantis 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια 50 γρ. σπανάκι 2 φέτες Arla Lactofree Light 1 κ.γ. άνηθο 2 φέτες πολύσπορο ψωμί Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr