by admin

Ομελέτα με Βουβαλίσιο Καβουρμά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο Καβουρμάς είναι ένα παραδοσιακό πικάντικο αλλά όχι καυτερό αλλαντικό που συνηθίζεται πολύ στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Θράκη. Εκεί τον πρωτοέφαγα κι εγώ, πριν χρόνια, και η νοστιμιά του μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Ευτυχώς που τώρα τον βρίσκω εύκολα στα καταστήματα με παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα, σε καλή τιμή και εξαιρετικής ποιότητας.Ο Καβουρμάς παραδοσιακά φτιάχνεται από βρασμένα κομμάτια κρέατος (βοδινό, βουβαλίσιο ή χοιρινό), ανακατεμένα μαζί με το ζωμό τους, διάφορα μπαχαρικά και πράσο. Μοιάζει λίγο με την πηχτή, αλλά η υφή του είναι πιο συμπαγής....
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com