by admin

Ομελέτα με μπρόκολο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Παλιά συνήθεια… «Επερισσέψανε χόρτα; Σπάσε και δυο αυγά να γενεί φαΐ»! Τσιμουλάκια, σταχάκια, κουνουπίδι, και σχεδόν ό,τι άλλο πράσινο κυκλοφορεί, αυγάτιζε με δυο αυγά (ο λόγος το λέει δυο, παραπάνω ήτανε πάντα…) και φρεσκαριζότανε για να ξανασερβιριστεί και: α) να μη πάει χαμένο β) να διαφοροποιηθεί γευστικά και να σπάσει τη μονοτονία του ίδιου φαγητού.

Ομελέτα με μπρόκολο

Δεν μιλώ για τα σφουγγάτα που εξ αρχής τα υλικά τους προοριζόταν γι αυτόν τον σκοπό. Μιλώ για την αξιοποίηση του περισσεύματος, βασική αρχή της οικιακής οικονομίας ανέκαθεν που τώρα επανέρχεται με τη μορφή κινήματος, θα το έχετε ακουστά ως zero waste cooking. Όσοι το ακολουθούν του δίνουν βέβαια και οικολογικές προεκτάσεις.

Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: μπρόκολο, ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr

by admin

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

500 γρ. κατεψυγμένο μπρόκολο Ifantis 8-10 αβγά 1 πατάτα 4-5 φρέσκα κρεμμύδια ½  φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό ½ ματσ. μαϊντανό 3/4 φλ. κίτρινο τυρί 2-3 κ.σ. γάλα 2-3 κ.σ. κρέμα γάλακτος Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr