117
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- πατάτες 4 τμχ
- ελαιόλαδο 150 ml
- χοιρινό καπνιστό 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρίγανη 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
...Το βασικό της υλικό, το παραδοσιακό παστό χοιρινό, πρέπει να είναι αρκετά μαλακό για να δέσει αρμονικά με τα υπόλοιπα υλικά...αυτή τη συνταγή χρησιμοποίησα σπιτικό παστό χοιρινό που ήταν πολύ μαλακό και νόστιμο, διότι ήταν βρασμένο μέσα σε κρασί και χυμό πορτοκαλιού...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com