by admin

Ομελέτα με πετιμέζι ροδιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σ'αυτή την ομελέτα ακολουθείστε την τεχνική του καλλίτεχνου στρωσίματος των υλικών από πάνω, όπως στην πίτσα. Άπλωσα πολύ λεπτές φετούλες κόκκινης πιπεριάς και πράσου εναλλάξ. Ψήνουμε το πάνω μέρος είτε τουμπάροντας την ομελέτα είτε βάζοντάς την κάτω από το γκριλ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr