108
Κόκκινο χαλί σ' ένα γλυκό που αξίζει για OSCAR!!! Αδειάζουμε σε σκεύος που να μας δίνει κομμάτια πάχουςτουλάχιστον 2 δαχτύλωνΒάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη να παγώσει καλά.Όταν πρόκειται να το σερβίρουμε,το περιχύνουμε με σιρόπι της επιλογής μας(εγώ το προτιμάω με σιρόπι καραμέλας),τρούφα,φλούδες σοκολάτας ήό,τι άλλο σας αρέσει!!!…και ένα κέρασμα!!!Ένα μικρό μικρό “κέρασμα” και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη γιορτήμου σήμερα και τα γενέθλια μου αύριο,χωρίς άλλα λόγια…
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com