99
Υλικά
- οσομπούκο 2 κιλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 150 ml
- λεμόνι 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- δεντρολίβανο 3 τμχ
- μπαχάρι 6 κόκκοι
Το οσομπούκο που δεν είναι άλλο από το μοσχαρίσιο κότσι (ένα πολύ εύγεστο και οικονομικό κομμάτι κρέατος με μεδούλι στο κόκαλο που προσφέρει έξτρα νοστιμιά) αποτελεί μιλανέζικη συνταγή σιγοψήνεται σε σάλτσα με κρασί, λεμόνι, δαφνόφυλλα και μπαχάρια και γίνεται λουκούμι!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr