76
Υλικά
- ελαιόλαδο 4 κσ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ρύζι 1 φλ
- λευκό κρασί 1 σφην
- ζωμός λαχανικών 3 φλ
- κρόκος Κοζάνης 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- μπρόκολο 3 φλ
- αρακάς 1 φλ
- ντοματίνια 1.5 φλ
- ελιές 1 φλ
- μαϊντανός 0.25 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του!
της Βίκυς Χριστοπούλου
της Βίκυς Χριστοπούλου
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr