by admin

Παγκάσιους πανέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα:  Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα παγκάσιους 10 ώρες πριν τα φτιάξουμε στην απλή ψύξη. Εν συνεχεία τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα βουτάμε, αρχικά, στο αυγό, που έχουμε χτυπήσει σε ένα βαθύ πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο ψαριού, ψάρι πανέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sidages.gr