78
Υλικά
- λάϊμ 2 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- αλάτι -
Απίστευτο! Τόσα χρόνια στην ωμοφαγία, τόσα αβοκάντο έχω φάει με διάφορους τρόπους, πώς και δεν είχα σκεφτεί να φτιάξω και παγωτό με αβοκάντο; Λοιπόν το επιχείρησα και το αποτέλεσμα με ενθουσίασε!!! Το παγωτό έχει μια τέλεια μαστιχωτή υφή, δεν κρυσταλλώνει και το κυριότερο δεν χρειάζεται παγωτομηχανή. Έβαλα και λάιμ που μου αρέσει και η γεύση του αβοκάντο δεν φαινόταν καθόλου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr