104
Υλικά
- γάλα 500 ml
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- ζάχαρη 100 γρ
- μέλι 20 γρ
- γάλα 25 γρ
- χαρουπάλευρο γρ
- κρέμα λικέρ 100 ml
- λεμόνι 1 τμχ
- κουβερτούρα 50 γρ
Ενα παγωτό με πολύ ιδιαίτερη γεύση λικέρ λιμοντσέλλο και σοκολάτα. Το Κάπρι είναι ονομαστό για το λιμοντσέλλο του και για τα γλυκά του με άρωμα λεμόνι. Η συνταγή είναι εμπνευσμένη απο εδω, με πολλές τροποιποιήσεις. Υλικά : 500ml γάλα πλήρες φρέσκο, 150ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, 100gr ζάχαρη αρωματισμένη με βανίλλια, 20gr μέλι ανθέων, 25gr αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, 1 μύτη απο το κουτάλι χαρουπάλευρο, 100ml λικέρ κρέμα λιμοντσέλλο,...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com