by admin

ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - GELATO GUSTO ARANCIA

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το παγωτό πορτοκάλι, είναι γεύση μάλλον ασυνήθιστη στην Ελλάδα. Στην Ιταλία είναι σίγουρα πιο δημοφιλές και αποτελεί μια απο τις πιο παλιές γεύσεις παγωτού, ίσως έχοντας επιρροές απο την αραβική κουζίνα.
Για να το φτιάξετε διαλέξτε ωραία ζουμερά και γλυκά πορτοκάλια (θα βρείτε εύκολα ακομη και το καλοκαίρι) και επιπλέον ακέρωτα, γιατι θα μας χρειαστεί και το ξύσμα της φλούδας τους. Καθώς για την παρασκευή του χρησιμοποιούμε τον χυμό του πορτοκαλιού, που περιέχει αρκετό νερό, και στην συγκεκριμένη συνταγή με την λευκή βάση δεν περιέχονται αυγά, το παγωτό δεν γίνεται ιδιαίτερα κρεμώδες. Παρ' ολα αυτά, με το σωστό χειρισμό...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Παγωτά
Περισσότερες συνταγές: παγωτό πορτοκάλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com