129
Υλικά
- ζελέ ανανά 2 φακ
- ανανάς 300 γρ
- γάλα καρύδας 400 ml
- σαβαγιάρ 200 γρ
- ζάχαρη καρύδας 5 κσ
- βανιλίνη 2 τμχ
- ανανάς 240 γρ
- ζάχαρη καρύδας 100 γρ
Φρουτένια με την γλύκα του ανανά και της ζάχαρης καρύδας αυτή η πανακότα μπορεί να γίνει σκέτη ή να βάλουμε σαν βάση της μερικά σαβαγιάρ έτσι... για να γίνει λίγο διαφορετική κάτι σαν ... τούρτα πανακότα. Αν πάλι δεν θέλουμε τα σαβαγιάρ ... κανένα πρόβλημα! Είναι μια κλασσική, δροσερή κρεμούλα που αφήνει την καλύτερη εντύπωση σε όποιον την γευθεί.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com