103
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 800 γρ
- γάλα 200 γρ
- ζάχαρη 6 κσ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- ζελατίνη 12 γρ
- φράουλες 500 γρ
- ζάχαρη 7 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 σφην
Ένα εύκολο, ανάλαφρο και κλασικό γλυκό, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για να τελειώσουμε το Πασχαλιάτικο γεύμα μας! Τα λίγα υλικά του, όσο και χρόνος που θα χρειαστείτε για την προετοιμασία του, το καθιστού ιδανική επιλογή για ένα γιορτινό τραπέζι, μιας και οι ετοιμασίες αυτές τις ημέρες είναι πολλές και χρονοβόρες… Όσο για την εμφάνιση; Άκρως φραουλένια και ανοιξιάτικη!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr