100
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- μαγιά 90 γρ
- βούτυρο 130 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- φιλέ αμυγδάλου 2 κσ
- ζάχαρη άχνη 0.25 φλ
- κρέμα γάλακτος 4 φλ
- ρούμι 0.25 φλ
- φράουλες 3 φλ
Υλικά για το πανετόνε 500 γραμμάρια σκληρό αλεύρι 90 γραμμάρια μαγιά 130 γραμμάρια βούτυρο 3 αβγά 150 γραμμάρια ζάχαρη 75 γραμμάρια νερό Για την γέμιση 2 κουταλιές βούτυρο, λιωμένο 2 κουταλιές φλοίδες αμυγδάλου 1/4 φλιτζ. ζάχαρη άχνη 1 φλιτζ. πηχτή κρέμα γάλακτος 1/4 φλιτζ. ρούμι 3 φλιτζ. κομμένες φράουλες ...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com