79
Υλικά
- αλεύρι 60 γρ
- κορν φλάουρ 60 γρ
- ζάχαρη άχνη 180 γρ
- αυγά 5 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- χυμός λεμονιού 2 κγ
- μαργαρίνη β -
- σιρόπι -
- μασκαρπόνε 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
- μέντα -
- βατόμουρα 12 -
- σάλτσα βατόμουρου 0.5 φλ
- μαρόν γλασέ 12 -
- γλυκό κάστανο 12 τμχ
- σιρόπι σοκολάτας 0.5 φλ
Από τον Pastry Chef Γιώργο Χριστοδουλόπουλο Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι: 60 γρ. αλεύρι 60 γρ. κορν φλάουερ 180 γρ. ζάχαρη άχνη 5 αβγά 1/4 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. χυμό λεμονιού Μαργαρίνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr