82
Υλικά
- αμύγδαλα 120 γρ
- γάλα φρέσκο 600 ml
- ρυζάλευρο 2 κσ
- ζάχαρη 120 γρ
- πικραμύγδαλο 1 κγ
- αμαρέτο 1 κσ
- ινδοκάρυδο -
- αμύγδαλα -
- φιστίκι Αιγίνης -
Η πιο ωραία κρέμα που υπάρχει, με αμυγδαλόπαστα και ρυζάλευρο. Πρόκειται για την αυθεντική Πολίτικη συνταγή, που έχει γλυκάνει γενιές και γενιές. Είναι πανεύκολη και γρήγορη. Φτιάξτε τη και θα τρελαθείτε, εσείς και τα παιδιά σας! Παραδοσιακή κρέμα αμυγδάλου...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com