145
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 600 γρ
- κριθαράκι 250 γρ
- ντομάτα 300 γρ
- κονκασέ 1 κονσέρβα
- κρεμμύδια 120 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 125 ml
- λευκό κρασί 125 ml
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ντοματοπελτές 3 κσ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του είναι με κριθαράκι, αν και χρησιμοποιούνται και άλλα παραδοσιακά ζυμαρικά όπως οι χυλοπίτες και το χυλοπιτάκι.Διαβάστε περισσότερα
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com