57
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- ζάχαρη 250 γρ
- αλεύρι 65 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- φιστίκι 100 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- λικέρ μαστίχα 150 ml
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- σαντιγί 1 κιλ
Για την φωλιά 100 ml. φυσικό χυμό πορτοκάλι 250 γρ. ζάχαρη λευκή 65 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 125 γρ. βούτυρο 100 γρ. φιστίκι Αίγινας ανάλατο Για το παρφέ 5 αβγά 200 γρ. άχνη ζάχαρη 150 ml. λικέρ μαστίχας Χίου ½ κουτ. γλυκού φυσική μαστίχα Χίου τριμμένη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr