57
Υλικά
- βούτυρο 450 γρ
- αλεύρι μαλακό 1 κιλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- στέβια 0.5 φλ
- κονιάκ 1 σφην
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αμύγδαλα 0.5 κγ
- μαρμελάδα βερίκοκο 0.5 φλ
- μαρμελάδα σύκο 0.5 φλ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κγ
- ξερά φρούτα 4 κσ
- ξηροί καρποί 4 κσ
450 γρ. βούτυρο Lurpak soft 1 κιλό αλεύρι μαλακό Ξύσμα & χυμό από 1/2 λεμόνι 2 αβγά ½ φλ. στέβια 1 σφην. κονιάκ 1 κ.γ. σόδα ½ κ.γ. άρωμα αμυγδάλου ½ φλ. μαρμελάδα βερίκοκο ½ φλ. μαρμελάδα σύκο ½ κ.γ. κρέμα βαλσαμικού με σύκο KalamataPapadimitriou ½ κ.γ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι Kalamata Papadimitriou ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr