336
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- αραβοσιτέλαιο 0.75 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- κονιάκ 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- φαρίνα 3 κούπα/ες
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1/2 κούπα χυμός πορτοκαλιού3/4 κούπας αραβοσιτέλαιο (ή μαργαρίνη)1/2 κούπα ζάχαρη2 κ. σούπας κονιάκ1 βανίλια1 κ. γλ. ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, ίσως και λίγο περισσότερο1/2 κιλό ( ή και περισσότερη) μαρμελάδα της αρεσκείας μας (κατά προτίμηση ροδάκινο)λίγο μέλι για την επάλειψηΦούρνος προθερμασμένος στους 170οC
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr