by admin

Πάστα με Φρέσκα Ελληνικά Πορτσίνι και Κρεμμύδι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά... Τα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά ή και σε σάλτσες κρεατικών με ταξιδεύει σε γήινες μυρωδιές δάσους. Όμως μέχρι σήμερα συνήθως τα απολάμβανα μόνο στην αποξηραμένη τους μορφή γιατί δεν πωλούνται στο οργανωμένο εμπόριο ως φρέσκα.
Από τη στιγμή όμως που γνώρισα τον Νεκτάριο Φιλιππόπουλο και την Fungihellas, είμαι πλέον σε θέση να έχω σπίτι μου φρέσκα πορτσίνι, τις εποχές που βγαίνουν στα Ελληνικά βουνά, τα οποία είναι γεμάτα από καταπληκτικά μανιτάρια που περιμένουν αυτούς που ξέρουν να τα βρουν και να τα επιλέξουν.
Όσοι αναγνώστες...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr