231
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 90 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- κακάο 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αραβοσιτέλαιο 25 ml
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- νερό 2 κσ
- μόρφατ 2 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- βανίλια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- σοκολάτα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
Υλικά
Για το παντεσπάνι
6 αυγά
90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ.σ)
100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ.σ)
30 γρ κακάο (4 κ.σ)
2 κ.γ baking podwer
25 ml αραβοσιτέλαιο (4 κ.σ)
Για το παντεσπάνι
6 αυγά
90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ.σ)
100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ.σ)
30 γρ κακάο (4 κ.σ)
2 κ.γ baking podwer
25 ml αραβοσιτέλαιο (4 κ.σ)
Για το σιρόπι
2 κούπες ζάχαρη
2 κούπες νερό
Για την κρέμα
2 κουτάκια μόρφατ
1 κουτάκι ζαχαρούχο
1 βανίλια
Για την Γκανάς
250 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ σοκολάτα
Για την διακόσμηση
250 γρ κρέμα γαλάκτος 30-35% λιπαρά
2 κ.σ άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
Για το παντεσπάνι
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη για 5 λεπτά να φουσκώσουν και να αφρίσουν
Προσθέτ...
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com