68
Υλικά
- κόκορας 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- χοντρά μακαρόνια 1 πκτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- μηλόξιδο 2 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- μπαχάρι 1 πρέζα/ες
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 6 κσ
Ένα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το απολαύσω....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com