169
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ500 γρ. μακαρόνια για παστίτσιο (Νο 3)μπόλικο αλατισμένο νερό με 2 κ. σούπας ελαιόλαδο2 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνηΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένοπερίσσευμα ψημένου ή βραστού κοτόπουλου (χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια)1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί500 γρ. φρέσκος τοματοχυμός1 κ. γλ. πελτές ντομάτας1/2 φλ. τσ. ψιλοκομμένος μαϊντανός1 κύβος κότας ή λαχανικών250 ml βραστό νερόαλάτιπιπέριΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ1 λίτρο γάλα πλήρες6 κ. σούπας γεμάτες κορν φλάουρ2 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνηαλάτι2 αβγά ελαφρά χτυπημένα200
Υλικά
- μακαρόνια για παστίτσιο 500 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μαργαρίνη 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κοτόπουλο 1 φλ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- κύβος κότας 1 τμχ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 6 κσ
- μαργαρίνη 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- τυρί φέτα 200 γρ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ500 γρ. μακαρόνια για παστίτσιο (Νο 3)μπόλικο αλατισμένο νερό με 2 κ. σούπας ελαιόλαδο2 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνηΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένοπερίσσευμα ψημένου ή βραστού κοτόπουλου (χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια)1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί500 γρ. φρέσκος τοματοχυμός1 κ. γλ. πελτές ντομάτας1/2 φλ. τσ. ψιλοκομμένος μαϊντανός1 κύβος κότας ή λαχανικών250 ml βραστό νερόαλάτιπιπέριΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ1 λίτρο γάλα πλήρες6 κ. σούπας γεμάτες κορν φλάουρ2 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνηαλάτι2 αβγά ελαφρά χτυπημένα200
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr