65
Λίγο χρονοβόρο αυτό το παστιτσάκι ωστόσο η γεύση του μας αποζημειώνει. Κείμενο: Νένα Ισμυρνόγλου Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος Υλικά 500 γρ. πένες 2 κιλά μελιτζάνες φλάσκες (ή λευκές), ξεφλουδισμένες, κομμένες σε κύβους των 2 εκ. 100 ml ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτά καρέ 1 κιλό ώριμες ντομάτες, τριμμένες 1 φλιτζ. τσαγιού φύλλα φρέσκου βασιλικού, χονδροκομμένα ή τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια από 1 ματσάκι μαϊντανό, χονδροκομμένα 1 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, τριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 300 γρ. φέτα της αρεσκείας μας, θρυμμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr