by admin

Παστό χοιρινό - Χοιρομέρι - Σύγκλινο- Τσιγαρίδες - Απάκι - Λούζα - Λουκάνικα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της δεκαετίας του ᾿50, δεν υπήρχε επαρχιακό σπίτι, που να μην εκτρέφει ένα τουλάχιστον γουρουνάκι, για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειας.Η έλλειψη μέσων ψύξης και συντήρησης, της μεγάλης ποσότητας κρέατος που είχαν να διαχειριστούν, οδήγησε τους ανθρώπους στο να επινοήσουν τρόπους και τεχνικές, που θα τους επιμήκηναν το χρόνο διατήρησης του κρέατος.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com