131
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- παστουρμάς 14 φέτ
- κασέρι 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- δυόσμος 2 κσ
- ντοματάκια 3 κονσέρβα
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- μαυροκούκι -
Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι ταμάμ για μερακλήδες.Διαδικασία Αν θέλουμε να μειώσουμε κάπως το αρωματικό εφέ του παστουρμά, αφαιρούμε το τσιμένι, το πικάντικο περίβλημά του. Τον ψιλοκόβουμε και τον βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το τυρί, τα ντοματάκια, την πιπεριά Φλωρίνης, το δυόσμο, τα αυγά και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr