64
Υλικά
- πατάτες 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- πράσα τμχ
- αυγά 1 τμχ
- γιαούρτι αγελαδινό 200 γρ
- γάλα φρέσκο 600 ml
- σκόρδο 4 σκελ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- κατσικίσιο τυρί 300 γρ
- παρμεζάνα 80 γρ
- μαϊντανός 0.5 μάτσο/α
- ελαιόλαδο 40 ml
Υλικά 1½ κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 2εκ. 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 1 πράσο, κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 αυγό 200 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό 600 ml γάλα φρέσκο 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr