116
Υλικά
- πατάτες 1 κιλ
- ελαιόλαδο 1 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 40 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι -
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματάκια 250 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 2 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- πάπρικα -
- τσίλι -
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ξύδι 1 κγ
- αλάτι -
Οι πατάτες μπράβας είναι πατάτες βρασμένες και τηγανισμένες συνοδεία πικάντικης σάλτσας ντομάτας. Ακόμα μια συνταγή από τον γαστρονόμο της Κυριακής. Αυτή τη φορά από το μεγάλο θέμα με τα ισπανικά τάπας. Υλικά 1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους περίπου 3 εκ. 2,5 εκ. ελαιόλαδο (από τον πάτο του σκεύους) για το τηγάνισμα Για την πικάντικη ντοματόσαλτσα 40 ml ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr