by admin

Πατάτες ογκραντέν

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η μητέρα μου έφτιαχνε τις πατάτες πάντα με αρκετή κρέμα γάλακτος. Αργότερα ανακάλυψα ότι δεν χρειάζεται καθόλου. Την ίδια δουλειά (και καλύτερη), κάνει μια πολύ αραιή μπεσαμέλ, ενισχυμένη με τυριά που λιώνουν, και όλο αυτό το μίγμα αγκαλιάζει τις πατάτες υπέροχα, κάνοντάς τις ζουμερές και νόστιμες, ενώ δεν λείπει και η χρυσή κρούστα παρμεζάνας on top . Εμείς τις απολαύσαμε σαν κυρίως γεύμα αν και υποτίθεται πως είναι συνοδευτικό.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: πατάτες ογκρατέν

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxtaristessyntages.blogspot.com