36
Υλικά
- πένες 500 γρ
- αλάτι 50 γρ
- χυμός ντομάτας 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ελιές 20 τμχ
- τυρί φέτα 200 γρ
- λευκό τυρί 200 γρ
- κάπαρη 2 κσ
- ρίγανη 2 κλων
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 500γρ. πένες νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη ζύμη 400γρ. χυμός ντομάτας (φρέσκια) 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. λευκό ή κοκκινο κρασί 20 ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι 200γρ. τυρί φέτα ή λευκό τυρί ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr