118
Υλικά
- πένες 300 γρ
- λάδι 2 κσ
- αντσούγιες 6 τμχ
- κέτσαπ 1 κσ
- ελιές 20 τμχ
- ξύδι 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- βασιλικός 10 φύλλα
- παρμεζάνα 100 γρ
- μαύρο πιπέρι -
300 γρ. Πένες 2 κουταλιές Λάδι 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες 1 κουταλιά Κέτσαπ 20 μαύρες Ελιές, σε φετάκια 1 κουταλιά Ξύδι 1 σκελίδα λιωμένο Σκόρδο 10 φυλλαράκια φρέσκο Βασιλικός 100 γρ. φιλέ Παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο μαύρο Πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr