39
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 250 γρ
- γάλα 150 γρ
- ζάχαρη 95 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- ασπράδι 2 τμχ
- κορν φλάουρ 20 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- τσάϊ 2 φακ
Αυτήν τη μους την έφτιαξα σε μια προσπάθεια να κάνω μια ωραία κρέμα για γέμιση τάρτας. Αν και τελικά δεν τη χρησιμοποίησα γιατί ήθελα να έχει υφή κρέμας, ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα και την κράτησα! Μπορεί να σερβιριστεί με τρίμμα μπισκότου ή ολόκληρα μπισκοτάκια στην κορυφή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr