124
Υλικά
- πεπόνι 700 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- λιμοντσέλο 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Στις μέρες μας και με όλη αυτή την κρίση αποφάσισα ότι δεν είναι καιρός να πετάμε τίποτα αφού μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Το πεπόνι λοιπόν είναι πλούσιο σε κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και ψευδάργυρο. Μια καλή ιδέα είναι ότι από τις φλούδες κάνουμε μαρμελάδα, γρήγορα, οικονομικά και που την αγαπούν όλοι. Πήρα το θάρρος να βάλω ακόμα μια υπέροχη μαρμελάδα αφού είδα ότι άρεσε η ιδέα με τις φλούδες από το καρπούζι. Καλή επιτυχία και εύχομαι να σας αρέσει όσο και σε μας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr