79
Υλικά
- πέρκα φιλέτο 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- αγκινάρες 3 -
- σελινόριζα 1 τμχ
- φινόκιο 0.5 τμχ
- πατάτες 3 τμχ
- μάραθος 0.5 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σουμάκ -
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
Μιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε "φτερά" θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή πέρκας με λαχανικά.Όσο για τις μαριναρισμένες αγκινάρες θα τις βρείτε εδώ.Κι άλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτική θα κρατώ καλύτερα αρχεία μιας και τελευταία κάτι μυστήριο συμβαίνει με το blogger. Υλικά για 3 μερίδες 2 φιλέτα πέρκας περίπου 750γρ2 καρότα σε ροδέλες3 αγκινάρες κομμένεςστα τρία1 σελινόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες½ ρίζα φινόκιο σε λεπτές φέτες3 πατάτες σελεπτοκομμένες ροδέλες½ ματσάκι μάραθο λεπτοκομμένο3-4 κρεμμυδάκιαφρέσκα σε ροδέλεςΑλάτι και πι
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr