84
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1200 γρ
- μαγιά νωπή 40 γρ
- μαγιά ξερή 1.5 φακ
- γάλα 0.5 ποτ
- ζάχαρη 150 γρ
- σταφίδες 100 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- ασπράδι 1 τμχ
Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1.200 γρ κοσκινισμένο
Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 40 γρ ή 1 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά
Γάλα 1/2 ποτήρι του νερού χλιαρό
Ζάχαρη 150 γρ
Σταφίδες 100 γρ μουλιασμένες και στραγγισμένες
Ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές της σούπας
Ξύσμα πορτοκαλιού 2 κουταλιές της σούπας
Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Αυγό 1 τεμ μόνο το ασπράδι
Νερό χλιαρό όσο πάρει
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr