46
Αυτά τα πιάτα της Μαρίας Κατσιγιάννη είναι που μας κάνουν να θέλουμε να ανέβουμε στο Αγγελοχώρι να τα δοκιμάσουμε. Μας ξελογιάζει με τις τεράστιες πιπεριές Φλωρίνης από αγροκτήματα φίλων της και μελιτζάνες, κρεμμύδια, δυόσμους και λοιπά καλούδια από το μποστάνι της. Μας θυμίσει πως πρέπει να επισκεφθούμε σύντομα τα μέρη της αλλά και πως ότι αξίζει στη ζωή χρειάζεται κόπο. Δεν είναι από τα απλά φαγητά για να το πετύχει κανείς!
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr