57
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κεφαλογραβιέρα 1 φλ
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
- ασπράδι 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- αλεύρι 7 φλ
- βούτυρο 1 φλ
- κρόκοι 4 τμχ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι -
Υλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 Κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1 φλυτζάνι τσαγιού Κεφαλοτύρι τριμμένο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Ασπράδι αυγού ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr