51
Υλικά
- φαρίνα 10 κσ
- μήλα 10 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- βανίλιες 2 τμχ
- βούτυρο 2.5 κσ
- μαρμελάδα βερίκοκο 5 κσ
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- κουβερτούρα 125 γρ
- ασπράδι 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 10 κουταλιές της σούπας Μήλα 10 τεμ. Ζάχαρη 200 γρ. Βανίλιες σε σκόνη 2 τεμ. Βούτυρο 2 1/2 κουταλιές της σούπας Μαρμελάδα βερύκοκο 5 κουταλιές της σούπας (ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας) Νερό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κονιάκ 1 φλυτζάνι του ελληνικού καφέ Ξύσμα λεμονιού 1 κουτάλι της σούπας Κουβερτούρα 125 γρ. Ασπράδια αυγών από 2 αυγά Αλάτι 1 πρέζα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr