84
Υλικά
Υλικά για ταψί 27χ16 εκ.: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. ελαιόλαδο ή μισό μισό με αραβοσιτέλαιο 2 κ.σ. γιαούρτι 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. ζάχαρη Για τη γέμιση: 200 γρ. μοτσαρέλα (σε μπαστούνι) 50 γρ. γραβιέρα 6 φέτες σαλάμι μπίρας σε μικρά κομμάτια 4 φέτες προσούτο 1 αβγό ελαφρώς χτυπημένο 4 κ.σ. γάλα δυόσμος ξερός σουσάμι, μαυροσούσαμο αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr