72
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- αλεύρι για ψωμί 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ελαιόλαδο 100 ml
- χυμός πορτοκαλιού 200 ml
- ξύδι 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
Ποτέ δεν μου άρεσε το ξαναζεσταμένο ψητό ή σουβλιστό αρνί του Πάσχα. Είναι σχεδόν πάντα πολύ στεγνό και η τραγανή πέτσα του, έχει πανιάσει και έχει χάσει την τραγανή υφή της. Γι’αυτό φέτος θα πάρω το αρνί που θα περισσέψει και θα το κλείσω σε πιτάκια παρέα με τυρί και ότι λαχανικό έχει μείνει από την Κυριακή του Πάσχα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com